
- Door Thijs Link
- Thema Webontwikkeling
- Geplaatst op vrijdag 2 november 2018
Interactieve Kaarten: Google Maps & meer
Denk je aan digitale kaarten op je website? Dan denk je aan Google Maps. Dankzij het gemak, de eenvoud en de veelzijdigheid van Google Maps is de kaartfunctionaliteit erg populair geworden. Veel organisaties maken gratis gebruik van Google Maps om interactieve kaarten op hun website te tonen. Maar sinds kort is Google Maps alleen nog te gebruiken in combinatie met een betaalmodel. Hoe lang kan je nog kosteloos gebruik maken van Google Maps? En wat zijn de alternatieven?

- Door Thijs Link
- Thema Klantcontact
- Geplaatst op dinsdag 20 juni 2017
Optimaal Klantcontact
Contact leggen zit in ons DNA. Daarom weten we als geen ander dat de klant centraal staat. Dat je de relatie met een klant opbouwt, uitbouwt en versterkt in ieder contact. Daarom helpen wij jou om in te spelen op de behoeften van je eindklant. Door het bieden van de juiste, actuele en relevante informatie: online, aan de balie en vanuit het KCC. Hoe gaat dat precies in zijn werk?

- Door Thijs Link
- Thema Mobiel
- Geplaatst op dinsdag 20 juni 2017
Mobielvriendelijke websites
80% van de Nederlanders bezit een Smartphone. Niet zo gek dus dat het bezoek van websites via een mobiele telefoon elk jaar stijgt. Hoe jouw website er op een Smartphone of tablet uitziet wordt daardoor steeds belangrijker. Niet in de laatste plaats omdat ook zoekmachines als Google een mobielvriendelijke site beter beoordelen. Hoe mobielvriendelijk is jouw website?

- Door Thijs Link
- Thema Webrichtlijnen
- Geplaatst op dinsdag 20 juni 2017
Webrichtlijnen: toegankelijk bouwen
Met jouw content wil je mensen bereiken. Daarvoor is het belangrijk dat je website toegankelijk is en de content aansluit bij de belevingswereld van de bezoeker. Of een bezoeker jouw site nu bekijkt via een PC of een Apple, een laptop of een smartphone: je site moet naar behoren werken. Om de kwaliteit en toegankelijkheid van een website te beoordelen is een richtlijn ontwikkeld: de Webrichtlijnen. Hoe zorg je dat jouw website aan de webrichtlijnen voldoet? En wat heb je er eigenlijk aan?

- Door Thijs Link
- Thema
- Geplaatst op donderdag 3 november 2016
Open standaarden: pas toe of leg uit
Digitale informatie wordt opgeslagen en gedeeld volgens een bepaalde specificatie. Om te zorgen dat verschillende ICT-systemen dezelfde informatie kunnen lezen en verwerken worden deze specificaties gestandaardiseerd. Open standaarden zijn vrij van licentierechten en zijn daarmee te gebruiken door álle softwareleveranciers. Met het gebruik van open standaarden is informatie bereikbaar, uitwisselbaar en toekomstvast. Wat doet Seneca met Open standaarden?