Seneca is op zoek naar talent!

Seneca is altijd op zoek naar goede .Net ontwikkelaars om het gezellige ontwikkelteam te versterken. Voel jij je thuis in een omgeving waar: Je kan bouwen aan een uniek eigen CMS gebaseerd op ASP.net en MVC? Dagelijks nieuwe dingen worden bedacht en gebouwd? Jouw ideëen alle ruimte krijgen? Je zelf kan bepalen waar en wanneer je werkt? De sfeer ontspannen en gezellig is? Dan horen we graag van je!

  • Gezellig team
  • Flexibel werken
  • Marktconform salaris

.Net Developer

Ben jij de getalenteerd, gedreven en onderscheidende .Net developer die wij zoeken? Benut je talent en ontwikkel jezelf bij Seneca!

Wie zijn wij?

Wij zijn Seneca en wij helpen onze klanten al 20 jaar met hun online ambities. Meestal doen we dat met ons Content Management Systeem Smartsite of ons Formulierenserver.nl platform. Daarbij kunnen we het hele traject verzorgen, van advies tot bouw en hosting. We zijn actief in onder meer de gemeente-, woningbouw- en zorgmarkt in heel Nederland. We zijn een financieel gezond bedrijf met flinke ambities. Daarom zijn we op zoek naar uitbreiding van ons ontwikkelteam.

Wie ben jij?

Jij bent een softwareontwikkelaar in hart en nieren. Je werkt al minimaal 5 jaar als C# ontwikkelaar dus voor jou heeft het .Net Framework geen geheimen meer en ook met Asp.Net MVC, IIS, Html 5, CSS en Javascript/JQuery sta je stevig in je schoenen. Ervaring met SqlServer is een pre. Je hebt een goed gevoel voor datastructuren en design patterns. Verder ben je enthousiast, komt zelf met nieuwe ideeën en kan je deze zelfstandig uitwerken maar ook in teamverband voel jij je op je gemak.

Uiteraard heb je niet alleen oog voor code maar ook voor je klanten. Je begrijpt wat klanten verwachten van een goed stuk software en bent niet tevreden voordat je klant tevreden is. Daarnaast voeg je uiteraard als persoon ook een stuk gezelligheid toe aan het team.

Wat bieden wij?

Wij willen altijd voorop lopen dus bij ons werk je met de laatste Microsoft technieken (Visual Studio 2015, .Net 4.5 en Asp.Net MVC). We hebben ambitieuze plannen met onze software dus dat betekent veel nieuwbouw. Uiteraard hoort daar een marktconform salaris, extra vakantiedagen, een pensioenbijdrage en een mobiliteitsregeling bij en natuurlijk een leuk team waar je de kans krijgt je te ontplooien.


Soliciteren

Nader kennismaken?
Klik op de solliciteer-button (rechts in beeld) of bel voor meer informatie naar 015 251 37 00.
Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Vragen?Open Sollicitatie

Staat er geen interessante vacature voor jou bij, maar denk je toch van waarde te kunnen zijn voor Seneca?
Stuur ons dan een open sollictatie met motivatie en CV.

Je sollicitatie is verzonden!

39 Tevreden Klanten
53 Uitdagende Projecten
27 Enthousiaste Teamleden
5 Nieuwe Ideëen

Locatie

Ons Kantoor

Ons kantoor in Delft ligt vlak naast de snelweg en is daarom goed met de auto te bereiken.


Seneca BV


Tonen

Annuleren

Sluit