Gemeente Heerlen | Website

De website van de gemeente Heerlen is door Seneca voorzien van een technische update naar Smartsite 7. De gemeente Heerlen heeft deze kans meteen aangegrepen om de vormgeving te moderniseren. Daarmee is de gemeentelijke website weer helemaal up to date.

Uittsned website gemeente Heerlen

Toptaken

De insteek van de gemeente Heerlen is dat je als bezoeker snel en makkelijk de door u gewenste informatie vindt. Uit onderzoeken blijkt dat 80% van de mensen maar 20% (toptaken) van de informatie op een website bezoekt. Hierop heeft de gemeente haar site aangepast. De toptaken vind je snel terug in de navigatie en de thema-pagina's. Andere onderwerpen vind je terug via de verbeterde zoekmachine.

Gebruiksvriendelijk

De nieuwe site sluit beter aan bij de digitale ontwikkelingen voor communicatie en dienstverlening én is geschikt voor gebruik via tablets en smartphones. Dankzij het responsive design past de grootte van de website zich aan alle typen apparaten aan, zoals smartphones, tablets en computers.

Met smileys, die aan de rechterkant van de meeste pagina’s te vinden zijn, kun je de gemeente laten weten wat je van de pagina's vindt. Deze reacties wordt door de gemeente gebruikt ook om de site te blijven verbeteren. Mis je zaken op de site? Geef het dan door aan het webteam van de gemeente.

Wij maken gebruik van Cookies op onze site.

Meer informatie