Contact

Contact & over ons

Over Seneca

Wij maken creatieve websites en krachtige webapplicaties. Met online producten waarmee je klanten bereikt, raakt en betrekt.

Met onze standaard software gaan we voor voorspelbare projecten met verrassende resultaten.

Adres

Patrijsweg 62
2289 EX Rijswijk
info@seneca.nl

+31 70 33 64 600 (algemeen)
+31 70 33 64 601 (servicedesk)

Bereken route

Wij zijn bereikbaar

Maandag-vrijdag: 09.00 tot 17.00
Zaterdag en zondag: gesloten

Voor de servicedesk gelden
aangepaste servicewindows
(tot 24 uur per dag mogelijk!)

Contactformulier

Over onze mensen

Bij Seneca werken professionals. Mensen die hun sporen hebben verdiend op het gebied van online vraagstukken en webtechnologie. Zij geven advies, inspireren, ondersteunen en werken samen aan nieuwe projecten.

Wij werken graag in teamverband en zetten samen de nieuwste webtechnologie in om intuïtieve en gebruiksvriendelijke software te creëren. Software waar jij zo mee aan de slag kunt. 

En onze consultants werken ook bij jou op locatie. Zo werk je intensief samen aan een optimaal resultaat. Betrek een consultant van Seneca bij je online projecten en profiteer direct van zijn kennis en jarenlange ervaring.

twee kopjes koffie

Over onze producten

De softwareproducten van Seneca zijn modulair, zodat je alleen betaalt voor de producten die je echt gebruikt. Onze producten zijn flexibel, zodat de software zich aanpast naar jouw wensen. En uiteraard zijn onze producten toekomstvast. Zo profiteer je steeds weer van nieuwe functionaliteit die met een update tot je beschikking komt.

Onze producten maken gebruik van industriestandaarden en zijn voorzien van relevante koppelingen met veelgebruikte applicaties. Zo sluit de software van Seneca naadloos aan op jouw eigen werkproces, voorkom je handmatig werken of overtypen en breng je snel en veilig de juiste online informatie naar de juiste persoon.

Over de branches Overheid, Zorg en Woningcorporaties

De producten van Seneca vind je overal. In het bedrijfsleven én in de non-profit sector. Daarbinnen is Seneca sterk vertegenwoordigd bij gemeenten, woningcorporaties en zorginstellingen. Veel van onze producten bevatten daarom branchespecifieke aanpassingen. En onze consultants? Die weten precies wat er in jouw branche speelt zodat we je goed kunnen adviseren bij beslissingen over actuele thema ‘s.

Wij maken gebruik van Cookies op onze site.

Meer informatie