Hosting

Professioneel en veilig hosten van je websites en webapplicaties

Wij bieden professionele en veilige hosting-oplossingen. Wil je liever optimaal grip op jouw informatie en ict-infrastructuur? Kies voor een stand-alone versie van onze producten: On premise, of in de Azure cloud.

Online software:
Gehost, als SaaS of On premise

Sfeerbeeld isometrische tekening servers
Ronde sfeerafbeelding glazen gebouw met wolken

SaaS & private cloud

Met onze SaaS-applicaties en private cloud profiteer je van de optimale zorg en veiligheid van jouw informatie.

Het gebruik van de up-to-date software is cruciaal voor de veiligheid en beschikbaarheid van je omgeving. Met geavanceerde monitoringtools, proactief ingrijpen en een actief patchbeleid van Smartsite, de Formulierenserver en Microsoft staan wij garant voor een hoge mate van veiligheid en beschikbaarheid van jouw webomgeving.

Veilig en beschikbaar

Onze applicaties worden gehost in een goed beveiligd Nederlands datacenter. De toegang is gereguleerd en het datacenter is ISO 9001 en ISO 27001 gecertificeerd.  Alle software staat achter software- en hardware firewalls. Zo zorgen we goed voor jouw informatie.

Hosten we ook privacygevoelige informatie? Dan sluiten we graag een verwerkersovereenkomst met jouw organisatie zodat jij kan voldoen aan de AVG. 

Icon met tekst; ISO 27001, 9001, 14001 en NEN 7510
Ronde sfeerafbeelding netwerkstekker

Stand alone

Wil je optimaal grip op jouw informatie en ICT Infrastructuur? Kies dan voor de stand alone-versies van onze software. Plaats ze in jouw eigen datacenter of in de Microsoft Azure cloud. 

Seneca heeft al meer dan 20 jaar hosting-ervaring. We helpen je graag met de installatie en het remote beheren van de software.

Wij maken gebruik van Cookies op onze site.

Meer informatie