Je papieren formulieren gratis gedigitaliseerd

Steeds meer mensen werken thuis en profiteren van gedigitaliseerde processen. Maar hoe zit dat met processen die nog steeds via een pdf of papieren formulier verlopen? Het zelf digitaliseren is vaak een tijdrovend proces. Zeker nu. Daarom biedt Seneca de oplossing: stuur je eenvoudige ‘papieren’ formulier in pdf-formaat toe en Seneca zet het in rap tempo om naar een slim online formulier. Helemaal gratis, maar alleen tijdens deze actieperiode!

Sfeerbeeld met vrouw op bank met tablet en logo Formulierenserver

Professionele digitale formulieren

Seneca heeft jarenlange ervaring met het digitaliseren van formulieren. Van papier naar slimme digitale varianten die niet naar de bekende weg vragen. Die de gebruiker ondersteunen in het hele proces. Heb je nog een eenvoudig ‘papieren’ formulier die je snel wil omzetten naar een slim online formulier?

Seneca biedt de oplossing. Met onze Formulierenserver maken wij jouw digitale formulier snel, effectief en kosteloos op. Door gebruik te maken van een standaard template profiteer je binnen enkele werkdagen van een slim digitaal formulier in jouw huisstijl (logo en kleuren). Uiteraard ontvang je direct een melding per e-mail als er een online formulier is ingediend. De ingevulde formulieren slaan we ook tijdelijk voor je op, zodat je niks kwijtraakt.

Aarzel niet, vul ons contactformulier in voor de voorwaarden en een snelle start!

Artikel informatie

Datum: 26-3-2020

Wij maken gebruik van Cookies op onze site.

Meer informatie