Seneca 25 jaar
  • Geplaatst op dinsdag 9 juli 2019

25 jaar Seneca!

Seneca, de online dienstverlener uit Delft, bestaat 25 jaar. In 1994 werd Seneca opgericht door Sander Waalboer en Nico Stiemer. Met de voorloper van het CMS Smartsite waren zij pioniers in het ontwikkelen van gebruiksvriendelijke front-office oplossingen. 25 jaar later is het speelveld veranderd: er is meer concurrentie en het gebruik van front-office oplossingen is gewoongoed geworden. Maar de drive om elke dag gebruiksvriendelijke kwaliteitsoplossingen te leveren is gebleven.

Standaard software in de cloud

Seneca heeft haar focus altijd gehad op het ontwikkelen van veilige gebruiksvriendelijke standaardsoftware voor klanten en hun eindgebruikers. Het productportfolio van Seneca is in die 25 jaar tijd uitgebreid en is natuurlijk voorzien van de nieuwste technologieën. Zowel de vertrouwde producten Smartsite CMS en het Kennissysteem als de nieuwe standaardproducten de Formulierenserver, het Sociaal Intranet en Enterprise Search hebben bijvoorbeeld hun weg naar de cloud gevonden.

Proven technology

Door de ruime ervaring is Seneca de partner in de online-communicatiestrategie voor grote en middelgrote organisaties. In de afgelopen 25 jaar heeft Seneca duizenden websites en webapplicaties ontwikkeld en geïmplementeerd bij de overheid, woningcorporaties, zorginstellingen, charitatieve instellingen en zakelijke dienstverleners.

Met 25 jaar software-ervaring kan Seneca met recht spreken van proven-technology.

 

Nieuwsbrief

Laatste Nieuws


Tonen

Annuleren

Sluit