Kantoor van Seneca in Delft
Bij Seneca aan de lunchtafel
After-lunch bij Seneca

Over Seneca

Wij helpen onze klanten om werkprocessen te ondersteunen én te versnellen. Onze kracht ligt in het automatiseren van de oplossing. Zo spelen onze klanten sneller in op de behoeften van hun eindklant. Door het bieden van de juiste, actuele en relevante informatie. Online, aan de balie en vanuit het KCC.

Over onze mensen

Met een team van getalenteerde en betrokken mensen zetten we de nieuwste webtechnologie in om intuïtieve en gebruiksvriendelijke software te creëren. Software waar jij zo mee aan de slag kunt. Maak kennis met onze medewerkers en ontdek de kracht van Seneca.

Over onze producten

De softwareproducten van Seneca zijn modulair, zodat je alleen betaalt voor de producten die je echt gebruikt. Onze producten zijn flexibel, zodat de software zich aanpast naar jouw wensen. En uiteraard zijn onze producten toekomstvast. Zo profiteer je steeds weer van nieuwe functionaliteit die met een update tot je beschikking komt.

Onze producten maken gebruik van industriestandaarden en zijn voorzien van relevante koppelingen met veelgebruikte applicaties. Zo sluit de software van Seneca naadloos aan op jouw eigen werkproces, voorkom je handmatig werken of overtypen en breng je snel en veilig de juiste online informatie naar de juiste persoon.

Over onze branches Wonen, Overheid en Zorg

De producten van Seneca vind je overal. In het bedrijfsleven én in de non-profit sector. Daarbinnen is Seneca sterk vertegenwoordigd bij gemeenten, woningcorporaties en zorginstellingen. Veel van onze producten bevatten daarom branchespecifieke aanpassingen. En onze consultants? Die weten wat precies wat er in jouw branche speelt zodat we je goed kunnen adviseren bij beslissingen over actuele thema ‘s.


Tonen

Annuleren

Sluit