Sfeerbeeld project De Appelboom (gemeente Wijdemeren)

Wijdemeren | De Appelboom

Binnen de gemeente Wijdemeren werken inwoners samen aan projecten in hun woonomgeving. Gemeente Wijdemeren ondersteund deze samenwerkingen en biedt hiervoor veel ruimte. Om alle mooie initiatieven die de afgelopen jaren ontstaan zijn in beeld te brengen is Seneca gevraagd de website De Appelboom te realiseren.

 Samenwerkingssite

De directe leef- en werkomgeving is voor inwoners en ondernemers van Wijdemeren van vitaal belang. Hier spelen (klein)kinderen, wordt er genoten van de natuur en worden gasten ontvangen. Het is daarom in ieders belang dat deze ruimte wordt onderhouden en voldoet aan de wensen van de mensen die er vrijwel dagelijks gebruik van maken. Samen met inwoners, bedrijven en instellingen bekijkt Wijdemeren de mogelijkheden van buurtinitiatieven. Inmiddels zijn er al ruim 100, welke verzameld zijn op de nieuwe website DeAppelboom.nl.

Hier komen inwoners waar de gemeente al mee samengewerkt en geïnteresseerde inwoners samen. Alle projecten staan tot op wijkniveau overzichtelijk in een kaart van Wijdemeren. Ieder project heeft een eigen pagina met foto’s en een beschrijving van het betreffende project.

Project De Appelboom

De realisatie van het project was een geslaagde samenwerking tussen verschillende partijen. Zo is er speciaal voor het project een logo, huisstijl en webdesign ontwikkeld door Woohoo design. Gemeente Wijdemeren heeft de site van alle content voorzien en Seneca heeft de technische realisatie van de site voor haar rekening genomen, door de site op te bouwen in het content management systeem (CMS Smartsite). Het resultaat is een schitterde site waar alle inwomers en ondernemers van Wijdemeren de vruchten van plukken!

Bel mij

Laat hieronder je telefoonnummer achter en wij bellen je zo snel mogelijk terug.

Je wordt zo spoedig mogelijk gebeld!

Teamleden


Tonen

Annuleren

Sluit