Sitecore integratie

Met de Formulierenserver van Seneca maak je, met drag-and-drop functionaliteit, heldere formulieren die de gebruiker begrijpt en ondersteunt bij het invullen. Ook als deze formulieren van oorsprong complex zijn en bijvoorbeeld afhankelijkheden, berekeningen of een prefill bevatten. Om sitebezoekers optimaal te bedienen, biedt Seneca de mogelijkheid om formulieren uit de Formulierenserver te integreren in websites die gemaakt zijn met het Sitecore CMS.

Twee gebalde vuisten maken een boks-begroeting

Formulierenserver & Sitecore CMS

Sitecore is een geïntegreerd content management & e-commerce platform dat internationaal wordt toegepast door grote organisaties. De uitstekende mogelijkheden voor gepersonaliseerde content en e-commerce maken het een geschikt platform voor het sitebeheer van grote (commerciële) organisaties.

Door de krachtige online formulieren van de Formulierenserver beschikbaar te maken in een Sitecore-website wordt de sitebezoeker optimaal bedient. Hij maakt online een reis, handelt zijn taken af binnen de pagina’s van het portaal en boekt direct succes, zonder daarvoor een digitale uitstap te hoeven maken.

Complexe formulieren embedden in Sitecore

Met de Formulierenserver maak je op eenvoudige wijze complexe formulieren. De Formulierenserver is intuïtief in gebruik en heeft een rijke set aan standaard 'controls' en rekenfunctionaliteit, welke je aan een formulier kunt toevoegen of verplaatsen met de ‘drag & drop’ functie.

Doordat in de Formulierenserver gemaakte formulierdefinities voorzien zijn van API’s (Application Programming Interfaces), kan je de meest complexe formulieren samenstellen, online aanbieden en laten verwerken in back-officesystemen.

Contentbeheerders die de Sitecore-websites beheren hebben geen omkijken naar de techniek. Zij werken met het Sitecore CMS en selecteren het gewenste formulier. De intuïtieve Sitecore-interface voor het selecteren van online formulieren is door Seneca ontwikkelt en is eenvoudig in gebruik.

Proven Technology

De integratie tussen Sitecore en de Formulierenserver heeft zich in de praktijk al bewezen. Het verwerken van meerdere business cases met complexe formulieren heeft in een testopstelling (Proof of Concept) voor een toonaangevende verzekeraar van Nederland de proef glansrijk doorstaan. De oplossing wordt momenteel voor deze verzekeraar geïmplementeerd en wordt binnenkort in gebruik genomen.

Wij maken gebruik van Cookies op onze site.

Meer informatie