Sociaal Intranet: je digitale werkplek

icoon duimpje

Waarom een Sociaal Intranet?

Met een Sociaal Intranet van Seneca zijn muren tussen afdelingen verleden tijd. Kruisbestuiving van kennis wordt de nieuwe standaard.

Het Sociaal Intranet is ook het startpunt voor je dagelijkse werkzaamheden. Je hebt toegang tot veelgebruikte applicaties en werkt samen aan documenten. 

Vinden & verbinden

In het Sociaal Intranet van Seneca sta jij als gebruiker centraal. Verrijk jouw persoonlijk profiel, vind informatie én personen en verbind.

Je deelt je bijdragen in een besloten of openbare groep. Plaats je een afbeelding, video, tekst of een evenement? De beheerder van de groep stelt vooraf in hoe je informatie kunt delen.

Sfeerbeeld van geïllustreerde personen voor een halve cirkel
Logo MsOffice 3D

Integratie Office 365

Met het Sociaal Intranet en Office 365 geef je medewerkers op een laagdrempelige manier de juiste tools voor hun dagelijks werk.

Bekijk komende afspraken én je meest recente e-mails direct op je homepagina. Sociaal Intranet-groepen koppel je eenvoudig aan Teams, zodat je vanuit jouw groep snel bij de juiste documenten kunt.

Je deelt jouw kennis en kunde in de groep en werkt tegelijk samen aan de Word- Excel en PowerPoint-bestanden die in Teams/SharePoint zijn opgeslagen.

Klant aan het woord: 

Gemeente Heerlen over het Sociaal Intranet

"Ons oude intranet was als een pdf op een scherm. Ons nieuwe platform werkt intuïtief en biedt veel mogelijkheid tot interactie.

Het is daardoor een heel prettig en modern communicatiemiddel. Het sluit bovendien aan bij hoe veel mensen in het dagelijks leven met sociale media omgaan.

Carine Jamin, senior communicatieadviseur, gemeente Heerlen

Lees meer over de digitale dienstverlening van Heerlen

Sfeerafbeelding servers

Hosten waar jij dat wilt

Seneca biedt een professionele en veilige oplossing voor het hosten van je Sociaal Intranet. Alleen jij en jouw collega's hebben toegang: je logt bijvoorbeeld veilig in via ADFS of je Office 365-account. 

Liever optimaal grip op jouw Sociaal Intranet en ict-infrastructuur? Kies voor de stand-alone versie: On premise, of in de Azure cloud.

Het Sociaal Intranet moet je ZIEN!

Maak nu kennis met de uitgebreide mogelijkheden van het Sociaal Intranet. Vraag vrijblijvend een demonstratie aan!

We bespreken jouw communicatieplan, geven je inzicht in de Sociaal Intranet-functies en voorzien je vrijblijvend van een passend advies.

Vraag een demonstratie aan

Rond sfeerbeeld van laptop en smartphone met de tekst DEMO

Wij maken gebruik van Cookies op onze site.

Meer informatie