Checklist voor het maken van online formulieren

Ga jij online formulieren maken? Ontdek nu de nieuwe Checklist Online Formulieren van Seneca. Deze checklist helpt om relevante informatie te verzamelen en besluiten te nemen over het ontwerp van jouw online formulier.

Foto van een laptop met geopende webpagina en een overlay met vierkantjes en checkboxes

Met de Formulierenserver van Seneca kan je snel aan de slag met online formulieren. In een paar klikken heb je een goed formulier dat je direct kunt inzetten op jouw website of intranet. Complexere formulieren vragen vaak meer aandacht: je wil de invuller aan de hand nemen, enkel relevant vragen stellen en de afhandeling volledig automatiseren. Daarom kan het handig zijn een formulierontwerp te maken voordat je aan de bouw van een formulier begint. De nieuwe checklist online formulieren van Seneca helpt om tot een goed formulierontwerp te komen.

De Checklist Online Formulieren bestaat uit 22 vragen waarmee je doordachte besluiten neemt en tot een helder formulierontwerp komt. Een uitgebreide beschrijving van elke vraag en daarmee elke stap in jouw formulier staat op onze website voor je klaar. Ook kun je een beknopte versie van de checklist (één A4) downloaden of printen.

Vragen of opmerkingen? Neem eens vrijblijvend contact met ons op.

Artikel informatie

Datum: 15-3-2023

Gerelateerde items

Wij maken gebruik van Cookies op onze site.

Meer informatie