Formulierenserver breidt verder uit in release 37

Met trots presenteren wij de nieuwste versie van de Formulierenserver: R37. Het logische vervolg op de recente uitrol van R36 met nieuwe én gewijzigde functionaliteit voor meer controle en gebruikersgemak. R37 is vorige week in één keer uitgerold voor álle Formulierenserver SaaS gebruikers.

sfeerbeeld met vrouw op bank met tablet en de tekst: Upgrade release 37

Alle gebruikers van de Formulierenserver SaaS profiteren direct van de verbeterde functionaliteit. Zo zijn er nieuwe standaard formulier-onderdelen (controls) toegevoegd en zijn enkele bestaande formulier-onderdelen verbeterd. Een overzicht van de nieuwe functionaliteit is opgenomen in de releasenotes van de Formulierenserver R37 (PDF).

Uitgelicht: extra gebruikersgemak

Sinds release 37 is het maken van online formulieren nog eenvoudiger. Pagina’s voeg je eenvoudig toe met een druk op de +knop en onderhoudspagina’s zijn vanaf nu centraal in te stelen voor al je online formulieren.

Uitgelicht: kaartjes met Google Maps en Leaflet

De Formulierenserver bood al de optie om gebruik te maken van Google Maps voor het tonen en selecteren van GEO data. Mede omdat het gebruik van Google Maps niet altijd meer gratis is, is een alternatieve control voor het tonen en selecteren van GEO data toegevoegd: Leaflet. De bron voor deze data is gebaseerd op open source-bibliotheken. De eigenschappen die je voor het nieuwe control Leaflet GEO locatie kan instellen zijn identiek aan de eigenschappen die ook bij het control Google Maps GEO kunnen worden ingesteld. Je leest er alles over in de releasenotes (PDF).

Benieuwd wat de Formulierenserver voor jou kan betekenen? Neem dan eens contact met ons op!

Artikel informatie

Datum: 7-4-2020

Wij maken gebruik van Cookies op onze site.

Meer informatie