Formulieren maken nog efficiënter na update R41

Regelmatige software-updates zorgen voor nieuwe functies, een optimaal gebruiksgemak en aangescherpte beveiligingsprotocollen. Vandaag is de Formulierenserver voorzien van een grote update (release 41), waarin veelgebruikte functies zijn geoptimaliseerd. Maak, beheer en analyseer je online formulieren met de Formulierenserver van Seneca.

Sfeerbeeld Formulierenserver R41

Online formulieren maken nog leuker dankzij vervulde gebruikerswensen

De Formulierenserver wordt dagelijks gebruikt door verschillende medewerkers van net zo diverse organisaties. Dankzij de rijke functionaliteit van de Formulierenserver is iedereen bedreven in het maken van professionele online formulieren. Met elke release gaan wij op zoek naar gebruikerservaringen om de applicatie te optimaliseren. Dankzij de wensen van gebruikers weten we hoe we het maken van online formulieren nog eenvoudiger, efficiënter, en dus leuker kunnen maken.

Vanaf deze release is het bijvoorbeeld mogelijk om alle formulier- en of systeembijlagen van een ingediend formulier via één actie te downloaden als gecomprimeerd (zip-)bestand. Uiteraard is het al langer mogelijk om bijlagen automatisch door te zetten naar een back-office applicatie, of een losse bijlage handmatig op te slaan. Maar deze nieuwe actie maakt het verwerken van bepaalde formulieren weer net even makkelijker.

Ook zijn er nieuwe tools toegevoegd voor beheerders, zoals bulk-acties in het gebruikersbeheer, nieuwe statistiekenrapportages en meer! Naast de gebruik- en beheeroptimalisaties is zoals gebruikelijk ook weer de nodige aandacht besteed aan security-updates.

Releasenotes R41

Alle functionele en technische wijzigingen zijn uitgebreid beschreven in de releasenotes die aan alle gebruikers van de Formulierenserver zijn verzonden.

Benieuwd wat de Formulierenserver voor jou kan betekenen? Neem dan eens contact met ons op!

Artikel informatie

Datum: 7-9-2023

Wij maken gebruik van Cookies op onze site.

Meer informatie