Formulierenserver update | Release 43

Online formulieren maken en delen is vanaf nu eenvoudiger dan ooit. Dankzij de nieuwste update van de Formulierenserver (R43) exporteer en importeer je formulieronderdelen inclusief alle afhankelijkheden/ onderlinge relaties. Daarnaast biedt R43 nieuwe inzichten dankzij informatieve weergaven en extra rapportages voor boeiende statistieken.

Formulieren exporteren en importeren

De Formulierenserver biedt al lange tijd de mogelijkheid om een Formulier en een Product te exporteren en te importeren.  Vanaf R43 is het mogelijk om dat te doen in één handeling waarbij alle objecten met een afhankelijke/onderlinge relatie worden meegenomen. Denk daarbij o.a. aan gebruikte tabellen, documenten, webservices en herbruikbare formulier-onderdelen.

Uitbreiding weergaven en statistische rapportages

Beheer je veel formulieren? Dan wil je daar natuurlijk alles over weten. Wat is de beschikbaarheid van elk formulier? Welk formulier gebruikt welke koppelingen? En welke gebruikers zijn er aan het formulier gekoppeld? Dankzij de introductie van nieuwe weergaven in de Formulierenserver breng je deze (detail)informatie snel en nog overzichtelijker in beeld.

Maar ook aan het gebruik is gedacht. De Formulierenserver biedt natuurlijk tal van rapportages over het (anonieme) gebruik van de formulieren. Van invultijd tot indienmoment en van digitale handtekening tot uitgevoerde webservice. Sinds R43 voegen we daar het gebruik per type apparaat aan toe. Zo krijg je als beheerder een helder overzicht van het gebruik van jouw formulieren op een smartphone, tablet en desktop.

Releasenotes R43

Veelgebruikte functies zijn op zowel proactief als op aanvraag van gebruikers geoptimaliseerd en uitgebreid met nieuwe mogelijkheden. Alle wijzigingen zijn uitgebreid beschreven in de releasenotes die aan alle gebruikers van de Formulierenserver zijn verzonden.

Benieuwd wat de Formulierenserver voor jou kan betekenen? Neem dan eens contact met ons op!

Artikel informatie

Datum: 25-4-2024

Wij maken gebruik van Cookies op onze site.

Meer informatie