Seneca presenteert Smartsite 8 | releasenotes gepubliceerd

De nieuwste release van ons CMS is een feit: Smartsite 8 is gelanceerd. De nieuwste versie van het content management systeem introduceert nieuwe functionaliteit, nieuwe widgets en een Web API.

Kop koffie naast laptop met logo Smartsite en een nummer 8

Smartsite is sinds 1996 een content management systeem (CMS) van Nederlandse bodem. Met de voorloper van het CMS Smartsite was Seneca een pionier in het ontwikkelen van gebruiksvriendelijke front-office oplossingen. Inmiddels is het gebruik van front-office oplossingen gewoongoed geworden. Maar de eisen op het gebied van functionaliteit, integratie en beveiliging zijn groter dan ooit.

Daarom zetten wij ons nog altijd dagelijks in om gebruiksvriendelijke en veilige kwaliteitsoplossingen te maken. Smartsite CMS wordt vandaag de dag omni-channel ingezet om content te publiceren naar websites, subsites, kennissystemen en andere applicaties.

Met de introductie van Smartsite 8 voegt Seneca een nieuw hoofdstuk aan het verhaal toe.

Smartsite CMS met nieuwe functies

De nieuwste versie van Smartsite introduceert onder andere nieuwe widgets die overzichten tonen van items die binnenkort gaan verlopen, het tonen van ingeplande items en het tonen van ingeplande nieuwe versies van items.
Daarnaast biedt Smartsite vanaf nu een WebAPI (Web Application Programming Interface), waarmee door programmeurs van applicaties diverse acties vanuit externe programma's in Smartsite kunnen worden aangeroepen.

Een overzicht van alle wijzigingen en nieuwe functionaliteit in Smartsite 8 is opgenomen in de releasenotes.

Upgraden naar Smartsite 8

Smartsite 8 is per direct beschikbaar en is compatible met Smartsite 7.11 en hoger. De eerste implementaties zijn al met succes uitgevoerd. De verdere uitrol van Smartsite 8 wordt na de zomer met Smartsite-gebruikers ingepland. Neem voor meer informatie en advies contact op met de Seneca servicedesk.

Artikel informatie

Datum: 30-6-2023

Wij maken gebruik van Cookies op onze site.

Meer informatie