Seneca presenteert Smartsite 8 in tweede kwartaal

In het tweede kwartaal van dit jaar is de nieuwste release van ons CMS een feit: Smartsite 8 gaat live! De nieuwste release is gebaseerd op moderne Microsoft technologie en introduceert nieuwe functionaliteiten

Smartsite 8 binnenkort beschikbaar! Getoond op een sfeerafbeelding van een kop koffie en laptop

Met het content management systeem (CMS) Smartsite houdt je redactioneel de controle over alle content. Je kan content omni-channel publiceren naar websites, subsites, kennissystemen en andere applicaties. Redacteuren worden daarbij geholpen door handige CMS-functies als uitgestelde publicatie, content-houdbaarheid, versiebeheer, video-integratie en veel meer!

Nieuwe widgets

Smartsite 8 maakt contentbeheer nog eenvoudiger met nieuwe widgets die overzichten tonen van items die binnenkort gaan verlopen, ingeplande items en ingeplande nieuwe versies van items.

Smartsite gebruikers die gebruik maken van SmartAnalytics (het alternatief voor Google Analytics) krijgen de mogelijkheid widgets toe te voegen die het succes van hun content visueel in beeld brengt op het dashboard. Denk aan een overzicht van de meest recente zoektermen, tabellen met de 10 populairste pagina’s van de afgelopen maand en grafieken over het site-bezoek van de laatste dagen.

Smartsite Web API

Smartsite 8 biedt een WebAPI (Web Application Programming Interface), waarmee programmeurs vanuit externe applicaties acties in Smartsite kunnen aanroepen, zoals het toevoegen, bewerken en verwijderen van items. Hiermee wordt het nog eenvoudiger om bijvoorbeeld vacatures uit een externe applicatie op de website te tonen en reacties te ontvangen.

Moderne architectuur en technologieën

In Smartsite 8 wordt moderne technologie toegepast en nemen we afscheid van oude modules. Zo vervalt de outscaling-functie, heeft Smartsite Management Information (SMI) plaatsgemaakt voor SmartAnalytics en vervalt de ondersteuning van Faceted Search, om plaats te maken voor Enterprise Search.

Upgraden naar Smartsite 8

Smartsite 8.0 komt beschikbaar in de loop van het tweede kwartaal van dit jaar (april-juni 2023). Smartsite 8 is standaard compatible met Smartsite 7.11 en hoger, waardoor een upgrade snel en eenvoudig kan worden ingepland en uitgevoerd. Neem voor meer informatie en advies contact op met de Seneca servicedesk.

Wij maken gebruik van Cookies op onze site.

Meer informatie