Interactieve en responsive websites

Koffer

Startpunt van de klantreis

Een bezoek aan jouw website is het startpunt van de klant op doorreis. De ideale website is dan ook goed vindbaar, biedt een sterke zoekfunctie en biedt de nodige basisinformatie.

Vanuit jouw website verwijs je door naar een online formulier, kennissysteem of klantportaal om een taak uit te voeren. Wij zorgen daarbij voor een soepele overgang zodat de reis van de klant onverstoord verdergaat.

Toptaken-website

Bezoekers komen op jouw website om een taak uit te voeren. Verleg daarom de focus van content bieden naar taken uitvoeren. Meet de meest uitgevoerde taken op jouw site en presenteer ze op je homepage.

Zo begeleid je bezoekers binnen enkele klikken naar de juiste pagina en optimaliseer je jouw dienstverlening.

Sfeerbeeld toptaken op getekende laptop
Sfeerbeeld toptaken op getekende laptop

SmartAnalytics

Je website ontwikkelen we met zorg om optimaal aan te sluiten op de wensen en behoefte van de sitegebruikers. Maar hoe pakt dit uit in de praktijk?

Om daarachter te komen is het belangrijk om het gebruik van je site te analyseren aan de hand van statistieken. Wat zijn de trends, klikpaden en zoektermen? En worden de vooraf gestelde doelen bereikt? Daar kom je snel achter met de analytische tool van Seneca: SmartAnalytics.

Krachtig CMS

Met het content management systeem (CMS) Smartsite houdt je redactioneel de controle over al je content. Je kan content omni-channel publiceren naar je website, subsites, kennisysteem én andere applicaties. 

Je wordt daarbij geholpen door handige CMS-functies als uitgestelde publicatie, content-houdbaarheid, versiebeheer, video-integratie en veel meer!

 

Logo Smartsite en blokken met de letters CMS
Rond sfeerbeeld twee vuisten tegen elkaar

Standaard software

Maatwerk projectaanpak

Wij gaan het gesprek met je aan en maken jouw website met standaard software en een passende projectaanpak. Op basis van Scrum, Agile of Waterval projectmanagement-technieken. 

Onze aanpak staat altijd garant voor een snelle uitrol, een kundig projectteam en een vast aanspreekpunt.

Nieuwsbrieven | E-mail marketing

Je adressen veilig bewaren, A/B splittesten uitvoeren, heldere rapportages ontvangen en gebruik maken van je actuele content?

Kies dan voor ons CMS Smartsite en de nieuwsbriefmodule van Spotler. De beste partners om snel en effectief met nieuwsbrief-marketing aan de slag te laten gaan.

Sfeerbeeld vrouw ontvangt nieuwsbrief op mobiele telefoon

Klantgericht en toegankelijk

Eind januari 2020 is de website van de Gemeente Hengelo geheel vernieuwd. De website heeft niet alleen een nieuw en modern jasje, ook de navigatiestructuur en de zoekfunctie zijn flink verbeterd.

De nieuwe website is klantgericht en is toegankelijk voor iedereen.

Rond sfeerbeeld hosting met glazen gebouw en wolken

Hosten waar jij dat wilt

Seneca biedt een professionele en veilige oplossing voor het hosten van je website. Wij nemen hierbij alle verantwoordelijkheid voor beschikbaarheid en technisch beheer. 

Wil je liever optimaal grip op jouw informatie en ict-infrastructuur? Kies voor de stand-alone versie: On Premise, of in de Azure cloud.

Smartsite moet je ZIEN!

Maak nu kennis met de uitgebreide mogelijkheden van het content management systeem (CMS ) Smartsite. Vraag vrijblijvend een demonstratie aan!

We bespreken jouw communicatieplan, geven je inzicht in de Smartsite-functies en voorzien je vrijblijvend van een passend advies.

Vraag een demonstratie aan

Rond sfeerbeeld van laptop en smartphone met de tekst DEMO

Wij maken gebruik van Cookies op onze site.

Meer informatie