Enterprise Search: de zoekmachine op je eigen website

Sfeerafbeelding toets zoeken

Waarom Enterprise Search?

Met Enterprise Search doorzoek je in één zoekopdracht verschillende bronnen. Daarom vind je supersnel de informatie die jij zoekt.

Als voorbeeld hebben wij het zoeken naar de pagina Paspoort op een gemeentelijke website als uitgangspunt genomen. Dat is voor iedereen herkenbaar. Uiteraard passen we de zoekfunctie Enterprise Search aan op jouw informatiebronnen en doelgroepen.

Autosuggest en Autocomplete

Enterprise Search ondersteunt bij het zoeken op de juiste termen. Al tijdens het typen zie je de belangrijkste zoekresultaten in een overzichtelijk uitklap-menu.

Eén klik op het zoekresultaat leidt je meteen naar de juiste pagina.

Uitsnede zoekbox
Uitsnede zoekbox bedoeld-u

Bedoelde u...

Als het typen van een woord geen resultaat oplevert (bijvoorbeeld door een typefout) worden de bedoelde u… opties getoond én de daarbij behorende zoekresultaten.

Ook bij het verkeerd typen van een zoekwoord kan de gebruiker dus direct doorklikken naar de gezochte pagina.

Heldere presentatie

Met één zoekopdracht doorzoek je bijvoorbeeld tegelijkertijd de website, de vacaturesite en een externe subsite. Na het actief starten van de zoekopdracht opent een nieuwe pagina.

De zoekresultaten worden per bron gepresenteerd. In jouw eigen vormgeving. Tussen haakjes zie je direct het aantal gevonden resultaten per bron.

Uitsnede zoekresultatenpagina

Enterprise Search moet je ZIEN!

Maak nu kennis met de uitgebreide mogelijkheden van Enterprise Search voor jouw website of sociaal intranet. Vraag vrijblijvend een demonstratie aan!

We bespreken jouw communicatieplan, geven je inzicht in de Enterpise Search-functies en voorzien je vrijblijvend van een passend advies.

Vraag een demonstratie aan

Sfeerbeeld van laptop en smartphone met de tekst DEMO

Wij maken gebruik van Cookies op onze site.

Meer informatie