Sfeerbeeld Nationaal Intranet Symposium 2019
  • Geplaatst op dinsdag 15 oktober 2019

Ervaar het Sociaal Intranet van Seneca op Hét Nationaal Intranetsymposium

Ben jij een professional op gebied van communicatie of ict? En ben jij betrokken bij het intranet of de digital workplace van jouw organisatie? Schrijf je dan in voor Hét Nationaal Intranetsymposium van 12 november aanstaande.

Hét Nationaal Intranetsymposium is een praktijkgericht event over de laatste ontwikkelingen op gebied van de digital workplace en (sociaal) intranet. Het event op 12 november is dé plek om een kijkje in de keuken te nemen bij het platform van organisaties uit bedrijfsleven, overheid en zorg.

Seneca mag uiteraard niet ontbreken. Op Hét Nationaal Intranetsymposium presenteren wij ons Sociaal Intranet waar jij medewerkers weet te vinden, je elkaar helpt, je op de hoogte blijft van al het corporate én sociale nieuws en je belangrijke applicaties onder handbereik hebt.

Aanmelden

Hét Nationaal Intranetsymposium wordt georganiseerd door Communicatiebureau De Walvis. Dit bureau organiseert events over intranet en is volledig onafhankelijk. Met Hét Nationaal Intranetsymposium richt de orgsanisatie zich op mensen die zich oriënteren op een nieuw platform én op professionals die op zoek zijn naar tips & tricks om het bestaande platform te verbeteren. Aanmelden kan eenvoudig via de website van Hét Nationaal Intranetsymposium.

Nieuwsbrief

Laatste Nieuws


Tonen

Annuleren

Sluit