Hosting

Seneca hosting is de professionele oplossing voor het huisvesten van je website en intranet op een Smartsite Content Management Server. Seneca neemt hierbij alle verantwoordelijkheid voor beschikbaarheid en technisch beheer. Profiteer van de optimale zorg en veiligheid voor jouw informatie. Dankzij dubbel uitgevoerde firewalls, een actief patch-beleid en geavanceerde hosting- en monitoringtechnieken. Een veilig haven voor jouw websites en intranet.

Hosting
Updates & ondersteuning

Heb je een vraag over onze software of een nieuwe update? Heb je behoefte aan advies of ervaar je een storing? Dan neem je contact op met onze Servicedesk. Alle service calls worden snel opgepakt. Of je calls nu meldt per telefoon, per e-mail of via de support site, onze professionele medewerkers staan voor je klaar. Zij zijn goed opgeleid en hebben jarenlange ervaring met onze software. Waar kunnen je mee van dienst zijn?

Losse serverkabel
Servicemanager

Een servicemanager borgt de kennis over de Seneca producten die voor jou zijn ingericht. Hij is je eerste aanspreekpunt voor advies, het starten van een nieuw project en je ingediende calls. De Servicemanager is een optionele dienst binnen de serviceovereenkomst. Ben je op zoek naar een sparringpartner die alle facetten van je organisatie en je software kent? Samen selecteren we de Servicemanager die bij jou past.

Servicemanager
Consultancy

Bij Seneca werken professionals. Mensen die hun sporen hebben verdiend op het gebied van online vraagstukken en webtechnologie. Zij geven advies, inspireren, ondersteunen en werken samen aan nieuwe projecten. Een consultant werkt ook bij jou op locatie. Zo werk je intensief samen aan een optimaal resultaat. Betrek een consultant van Seneca bij je online projecten en profiteer direct van zijn kennis en jarenlange ervaring.

Kop koffie en bril op tafel van bovenaf gefotografeerd
Training

Met een Training krijg je de kennis en vaardigheden om van jouw project een succes te maken. Op het gebied van communicatie én techniek. Onze trainers geven de nodige tekst en uitleg aan CMS-redacteuren, webmasters en sitebouwers. Een van onze trainers neemt graag contact met je op om jouw uitdagingen en (training)doelstellingen te bespreken. Geef ons jouw leerdoelen door en we voorzien je van een training op maat.

Training

Tonen

Annuleren

Sluit