Website & Intranet

Jouw doelgroep wil je een plek bieden waar ze worden geholpen. Een plek die aansluit bij hun wensen en die informatie toont in de huisstijl van de organisatie. Maar je wilt snel aan de slag. Hoe krijg je in korte tijd de ideale website in de lucht? Seneca levert een kant-en-klare webomgeving die je naar eigen wens aanpast. Creëer een interactieve (toptaken)website waarmee je rechtstreeks met je eigen doelgroep communiceert.

Website & Intranet
Digitaal Loket

Met een digitaal loket regelen klanten hun zaken online. Op het tijdstip dat de klant het beste uitkomt. Tijdens kantooruren, maar ook na sluitingstijd. Een digitaal loket maakt je dienstverlening compleet. Geen vervanging, maar een welkome aanvulling op de contactmogelijkheden met jouw organisatie. jouw bezoeker en je organisatie profiteren allebei: je bezoeker staat nooit meer in de rij, er worden minder fouten gemaakt en de actuele status van een aanvraag zie je direct online.

Vrouw op laptop met logo 24/loket
Online Formulieren

Ben je op zoek naar een formulierenprogramma waarmee je werkelijk alles uit de kast kunt halen? Dan zit je met de Seneca Formulierenserver goed. Of je formulieren nu eenvoudig zijn of complex, met de Seneca Formulierenserver worden ze snel en effectief opgemaakt. De aanwezige standaardformulieren en standaardcomponenten helpen je daarbij op weg. Pas je formulieren aan met de intuïtieve ‘drag-and-drop’ interface en maak ze helemaal naar jouw wens.

Online Formulieren
Mobile Apps

In contact staan met jouw doelgroep? Biedt een eigen App aan. Met een App leggen gebruikers direct contact met jouw organisatie. Ze halen informatie op (bijvoorbeeld een bestelstatus) of laten informatie achter (bijvoorbeeld een melding of klacht). Met een App is het zo geregeld. Bijkomend voordeel: je maakt gebruik van de standaard-functionaliteit van je smartphone of tablet, zoals de kalender-functie, de foto-galerij en de camera.

Close-up smartphone in handen van zakenman
Klant Contact Systeem (KCS)

Start de interactie tussen klant en medewerker door kennis en informatie te bundelen en te verrijken. Seneca ondersteunt alle contactvormen tussen klant en organisatie met online applicaties: fysiek aan de balie, telefonisch vanuit het KCC en online vanuit de website en het Digitaal loket. Verstrek de meest actuele en persoonlijke informatie en ontvang feedback voor een efficiënte en effectieve dienstverlening. Bereik, stimuleer, motiveer en activeer jouw doelgroep online!

Klant Contact Systeem (KCS)
Kennissysteem

Vind snel het juiste antwoord. Door kennis en informatie uit de organisatie vast te leggen beantwoord je de meeste vragen in het eerste contact. Door deze kennis ook goed te beheren, blijven de antwoorden uniform en actueel. Je vindt alle relevante informatie op één scherm. De aanwezige informatie is op een slimme manier gekoppeld. Een zee aan informatie die toch overzichtelijk en toegankelijk blijft. Met het kennissysteem van Seneca heb je optimaal grip op het juiste antwoord.

Sfeerbeeld kennissysteem op laptop
Sociaal Intranet

Met een corporate intranet voorzie je medewerkers van actuele informatie. Met een Sociaal Intranet voorzien medewerkers elkáár van actuele informatie. Met een Sociaal Intranet van Seneca combineer je beide werelden. Medewerkers weten elkaar te vinden, helpen elkaar en blijven op de hoogte van al het corporate én sociale nieuws. Zet je medewerkers centraal en start met het delen van kennis, kunde en ervaring.

Sociaal Intranet
Enterprise Search

Enterprise Search is de krachtige zoekmachine voor jouw website of sociaal intranet. Dankzij de innovatieve indexeertechnieken van Enterprise Search vind je supersnel de informatie die jij zoekt. Slimme zoekhulpjes als autosuggest, autocomplete, bedoelde-u, highlighting en een helder onderscheid tussen webpagina's en documenten helpen daarbij.

Sfeerbeeld Enterprise Search
Content Management

Het maken, beheren en controleren van content hoeft geen ingewikkeld proces te zijn. Smartsite bewijst dit en biedt jou hulpmiddelen en functionaliteit om je content te beheren. Vanaf de pc en de laptop, maar ook vanaf een tablet kan nu iedereen content creëren, beheren of publiceren. Smartsite 7 biedt efficiënte en effectieve koppelingen naar actuele Social Media platformen en krachtige publicatie-, beheer- en monitoringtools die intuïtief te bedienen zijn.

Content Management

Tonen

Annuleren

Sluit